2006. 09. 09.

A FÖLD TELJES A DICSŐSÉGGEL

 Kenneth Copeland prófécia, 2006. március 4. – Branson Victory Campaign

 

„Gyere fel ide. Gyere fel egy magasabb helyre” – ezt mondja az Úr, a menny és a föld Istene. „Gyere fel ide Velem!” Olyanokat mutatok, amiket nem ismersz. Nem csak Magamat fogom kijelenteni, rólad is adok kijelentést. Kijelentem, ahogyan látlak téged, hogyan ismerlek téged. Mert tudod, azt mondja az Igém: „Amikor jövök, meg fogsz látni, amint vagyok, és olyan leszel, mint Én.” De te már sokkal inkább hasonlítasz Rám, mint gondolnád, mert én a szíveket nézem, nem az elmét, vagy a testet. Gyere fel ide, gyere fel ide Velem! Fordulj az odafel valók felé!” 

„Oh, ámulat és bámulat, a mindenség csodája! Mert a menny mindenütt teljesen elkészült. Mert meglátod, helyet készítettünk itt nektek. Amikor a földön voltam, ezt mondtam azoknak, akik követtek Engem, és azoknak, akiket az Enyéimnek ismertem: „Elmegyek, hogy helyet készítsek nektek, és végül ide jöhettek.” Nos, ezen dolgoztunk 2000 éven keresztül, ezt a helyet készítettük. Az összegyülekezésünkre készültünk. Készülődtünk” – ezt mondja az Úr –, „de a ház be lett fejezve… A hely készen áll számotokra. Ámen.” 

„Azok, akik előtettek jöttek, vágyakoznak az együttlétre. De senki nincs közülük és senki nincs közületek, aki úgy vágyakozna erre, mint Én, – ezt mondja az Úr – vágyakozom arra, hogy itt legyetek. Vágyom rá, hogy meglássatok Engem. Vágyom rá, hogy a szemembe nézzetek. Vágyom rá, hogy meghalljátok a hangom a saját fületekkel. Vágyakozom erre. Oh, és ez sokkal hamarabb lesz, mint gondolnátok! Igen, a ház teljesen elkészült. Az angyalok készen állnak, és a legnagyobb munka még hátra van. De a legnagyobb munka fog a legrövidebb ideig tartani.”

Egyre több ember él a földön. Egy pillanatra megváltoztathatom a gondolkodásodat? Az emberek végignéznek a földön, és azt mondják: Oh, Istenem, csupán 1 milliárd, vagy akörüli keresztény van, viszont néhány milliárd ilyen, meg néhány milliárd olyan. Én ezt nem így látom – ezt mondja az Úr – Én azokra tekintek, akik ismerik a Nevemet, és kettő közülük annyit ér, mint 10.000 a többiből. Azokra tekintek, akik tudják, hogyan kell imádkozni. Még néhány évvel ezelőtt is alig volt olyan ember, aki hatékonyan tudott volna imádkozni. Oh, de ez már egy másik nap. Vannak olyanok, mint ti, akik éhesek, akik keresnek, akik elérnek, akik növekednek, akik megbecsülik az Igémet, akik megtisztelik az útjaimat, akik megbecsülik a Nevemet. És aki megtisztel Engem, azt Én is meg fogom tisztelni. 

És ma már többen vannak a földön olyanok, akik tudják, hogyan imádkozzanak. Tudják, hogyan járjanak Szellemben. Tudják, hogyan gyakorolják a hitüket, és elérik, hogy az emberek üdvözüljenek, meggyógyuljanak, betöltekezzenek Szent Szellemmel. Többen vannak, mint ahányan a történelemben idáig összesen voltak. Ha, ha, ha, igen! (Köszönöm, Uram! Még soha nem jutottam erre a következtetésre.) „Igen, a föld teljessé vált a dicsőséggel! És az emberek látni fogják, meg fogják látni rajtatok ezt a dicsőséget!”