2005. 09. 05.

Kellie Copeland-Kutz
A VÉDELEM IMÁJA A CSALÁD FELETT
Believer's Voice of Victory 2003/09.

Atyám, köszönöm a szövetség ígéreteit a védelemre. Most a Veled való szövetségemhez fordulok és kiárasztom Jézus vérét a férjem/feleségem, a gyermekeim és magam felett.
    Angyalok, megbízlak benneteket, hogy vigyázzatok a családomra, hogy védelmezzetek minket, mert Jézus nyomdokaiban járunk. Menjetek előttünk, mögöttünk, mellettünk és mindenhol körülöttünk. Tartsátok távol tőlünk (……... mindenki név szerint felsorolva) a balszerencsés, gonosz helyzeteket, bajokat!
    Semmi rossz nem éri a családomat, Jézus nevében! Egy ellenük készült fegyver sem lesz jó szerencsés, és minden hazug nyelvet, ami ellenünk jön, kárhoztatok, mert mint az Úr szolgájának ez az örökségem.
    Köszönöm Neked, Atyám, hogy nagy az én gyermekeim békessége. Az ő igazságuk Tőled van. Nem a saját igazságukban járnak, hanem a Te igazságodban, Jézus vére által. Köszönöm ezt Neked, Uram. Nem térnek le az életük útjáról, nem csúsznak meg egy lépésüknél sem (Zsoltár 37,31), mert a Te Szent Szellemed vezeti őket minden lépésükben.
    Atyám, a Te Igéd azt mondja, hogy mi, a Te nyájad, ismerjük a Te hangodat. Azt mondja, hogy megmutatod nekünk a bekövetkezendőket. Azt mondja, hogy a Te Szellemed hangja szól hozzánk: ez az út, ezen járjatok. Megállok ezeken az ígéreteken, Uram, és kérlek, taníts minket, hogy meghalljuk a hangodat. Segíts, hogy felismerjük, amikor Te szólsz hozzánk, és engedelmeskedni fogunk.
    Most a Szentek Szentjében állok Előtted, és megnyitom a szellememet, hogy elvegyem a bölcsességet, amit adsz nekem. Figyelek Rád, hogy halljak Tőled és hogy elfogadjam az utasításaidat. A Bárány vére által belépek a Mindenható rejtekébe, és elhatározom, hogy a Te jelenlétedben élem az életemet.
    Köszönöm Neked, hogy hű vagy az Igédhez. Atyám, köszönöm, hogy amit Te mondasz, az egészen bizonyos. Ha azt mondod, megszabadítasz minket, bízhatunk a Te ígéretedben. Ezért most elfogadom a Te természetfeletti védelmedet és szabadításodat a családom számára, Jézus Nevében. Ámen.

    (Az ehhez kapcsolódi tanítást a FIATALOK menüpontban találod meg.)