POSTALÁDA

Kedves látogatóink!
A bekevar@fw.hu címre küldött leveleitekkel kereshettek meg bennünket.
Az e-mail-eket egészében vagy részletekben közöljük, a tartalmukért felelősséget nem tudunk vállalni.
Szükség esetén a leveleket moderáljuk. Az ízléstelen és hitromboló tartalmú leveleket nem tesszük közzé.
Az itt következő sorok csakis az Úr Jézus Krisztus munkáját hivatottak dicsérni!
Szeretettel: Békevár Team

 

2009.04.21.
Kedves Testvérem! Minden fellengzés nélkül írom, hogy hálás vagyok az Úrnak, hogy ilyen áldott csapattal dolgozhatom (gépelhetem a tanításokat). Rengeteg példát tudnék mondani, hogy hány ember életében - köztük a miénkben is - használta a Szellem a Békevár írásait. No és hanganyagait. Nemrég, képzeld el, egy teljes generáció állt helyre, pedig hosszú évekig éltek keserűségben, nyomorúságban, anyagi és egyéb problémákban. A szülőknek helyre állt a kapcsolatuk, olyan módon, hogy a feleség teljesen átadta az életét Jézusnak. Utána elmentek bizonyságot tettek az ő szüleiknek, akikkel évtizedek óta nem beszéltek! Hallelujah! És így tovább, a rokonságban elkezdett ez terjedni, épp tegnap telefonáltak nekem, hogy az egyik idegösszeroppanást kapott hölgy, hogyan épül felfele. Anyagilag elkezdtek növekedni, csodákról számolnak be... Másoknak sokkal jobb lett a kapcsolatuk a Mennyei Atyával és sorolhatnám.
Szeretettel: Zsuzsa R.

2009.04.02.
Kedves Ferenc! Nagyon örültem, hogy a webkikötőn megjelent az általam küldött kép [Azusa utcai emléktábla] és annak fordítása is! Imádságommal támogatom a neten folyó munkálatodat és a csapatodat is! Észrevettem, hogy már van a honlapodon hitvallás (hitalapelv) is, és nagyon jó lett....
A KSZE honlapján törvény vagy kegyelem témakörben nincs írásos anyag, amit elolvashatnék... Tudsz te ebben segíteni? Mert éppen ez a téma izgat! (A hanganyagot letölteném, csakhogy nem értem, mert hallássérült vagyok.)
Ezért szeretem a webkikötőd, sok infó van benne, és mindig kapom a frissítést az írásos anyagról! Nagyon sokat számít nekem!!!!! Csak tudjad! Hálás vagyok   JÉZUSNAK és MENNYEI ATYÁMNAK a honlapodért, dicsérem Őt!  :) vááóó
Neked Ferenc, további sok sikert a munkádhoz!
Sok szeretettel Őbenne: Józsika :)

2009.01.30.
Kedves Feri! [...] az említett 4 hölggyel egy imacsoportban vagyunk -1 kivételével 50 felettiek - és mindennap továbbítom részükre a tőletek kapott tanitást, így sokszor csak este jutnak hozzá. ...kértek, hogy irassam fel őket a [ITEB] lev-listára.
A munkátokról annyit, hogy vannak más imatársak akik rendszeresen levadásznak valamit a Mennyeihír-ről és küldik szét nekünk, sőt a hangosbiblia az egyik kedvencünk. Előszerettel szólatjuk a kedves hangú felolvasó hangján az igét, bele a légtérbe, hogy azzal teljenek meg a levegőmolekulák!
Hidd el Feri, közülünk mindenki 20-30 éves keresztény, de a mostani tanitások szárnyakat adnak, nagyon fontos a te munkád és a tieidé...
A hallgatásom mögött azért sok ima van a munkátokért, meg a sok levelezőtárs problémájáért. Mindig megnézem, az Úr elé viszem, sokszor szeretném ezt tudatni is az illetővel, csak arra már tényleg nem futja az időből. Ha gondolod, azt azért tudathatjuk a levelezőtársakkal, hogy létezik egy "láthatatlan imacsapat" akik veszik a problémát és hordozzák.
Hihetetlenül fontos a netes igehirdetés! Elárulom még, hogy letöltöttem, s kinyomtattam a vasárnapi Jim Sanders prédikációt, és így adtam oda egy 87 éves testvérnőnek. Sokat épült belőle, mint mondta. Többen olvassák a leveleiteket [a Békevár imakörének anyagait], mint gondolnátok! Úgy működtök, mint a vizbe dobott kő, kicsit csobban, de messze terjedő koncentrikus hullámzást indít el maga körül! Isten áldás és ereje legyen továbbra is életetden és munkádon a munkatársaiddal együtt!
Szeretettel: Zsuzsa és a 10 imatársnő

2009.01.28.
Igen örülök, hogy ismerhetlek Benneteket, és hogy tudhatom, egy nagyon tiszta, nagyon jó vonalat követtek a sok-sok magyarországi kisegyház között is. Nagyon jók a tanítások, mindig elolvasom mindet, van úgy, hogy többször is, és lementek mindent archívumba. Van, amit elő-előveszek, hogy újra feltöltődjek. Külön öröm olvasni [az imakör listán] a kedves Tesókat, - aranyosak mind. :) Áldjon az Úr minden áldásával nagyon gazdagon kedves Mindannyiótokat, és teljesítse be minél előbb minden kérésteket! És legyen Isten hatalmas áldása a gyülekezeten is minden téren, ezt kívánom nagy-nagy szeretettel!
Őbenne: ANi.

2009.01.12.
Szia Feri! Örülök, hogy én is megerősíthettelek, nagyon áldott munkának tartom, amit végzel, és örülök, hogy még egy (vagy több) szinttel feljebb lépett, mint ahol volt nemrég. Maga a Hitháló név is nagyon találó, sokat takar(ó - ha már háló)... Az Úr áldja meg a magokat, amiket elvetsz és teremjen mindenfelé sok-sok gyümölcsöt!
Csilla

2009.01.04.
Drága Testvéreim! Őszinte tisztelettel, Krisztus Szeretetével köszöntelek, és hálás a szívém és köszönöm az Úrnak ezt  a csodálatos honlapot. Isten áldása legyen minden szerkesztésben résztvevőn, csodálatos, tartalmas munka. Adjon Isten erőt egészséget, kitartást az Úr Jézus Krisztus visszajöveteléig. Végtelen hálás vagyok a "JEGYZETEK" cimszó alatt lévő anyag pontos, tömőr megjelenítéséért. Köszönet és hála a Mennyei Atyának értetek. 
Szeretnék hozzájárulni adományommal a költségekhez, írjátok meg hogyan lehetséges. Köszönöm.
Testvéri szeretettel Klári

2008.12.12.
Kivételesen jó tanulmány [Krisztus tiktokzatos születése]!! 23 éve vagyok újjászületett keresztény, de ebben a megvilágításban még nem gondoltam végig a szeplőtelen fogantatást! Nagyon érdekes, nagyon szép, nagyon felemelő!! Gyönyörű!! Köszönöm, Feri! 
Üdvözlettel Őbenne: ANi.

2008.12.05.
KEDVES FERENCZ! NAGYON ÁLDÁSOSAK AZ  ÜZENETEK [ITEB imakör listán], AMIT KÜLDESZ. OLYAN SOK ERŐT ADNAK MINDEN  NAP, A NEHÉZ NAP UTÁN MIKOR LEÜLÖK ÉS ELOLVASOM AZ ÜZENETEKET. NAGYON ÁLDJON MEG AZ ÚR ÉRETTE, EGY ÖRÖK ÉLETTEL. Egy paranyi kis keresem volna ha lehetseges akkor jo, ha nem akkor is jo. Nagyon jó lenne ha a ''hónap és a nap'' után pl ''december 4'' után odatennéd a névnapokat is, előre köszönöm megértésedet, és semmi gond, ha nem lehet, csak megemlítettem....
Maradok tisztelettel: Irma
KEDVES FERENCZ! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM KEDVES SORAIDAT! MINDÍG GYÓGYULÁST, MEGÚJULÁST NYERÜNK ÁLTALA. Igen, mi eléggé mesziről olvassuk a drága üzeneteket. Mi Californiában élünk, és vagyunk szép számban magyarok, van magyar imaházunk is. Amiből rajtunk áll, megtartjuk a magyarságunkat gyerekeinkben is, mert könnyen elangolosodnak, és így a prédikációkat, és énekeket mindent magyarul tartunk... Sacramento városban élünk, szép város, 2 magyar imaház van, és 6 román. Aztán meg nagyon sok orosz imahaz is van... Dicsőség érette az Úrnak, hogy ilyen szabadságot adott, mindenki a maga nyelvén dicsőítheti, és szolgálhat neki... Kívánom további életedre Isten kenetet, áldjon továbba is és vezessen bőségesen.
Tisztelettel: Irma - G.B.U.

2008.12.03.
Kedves Feri!
Hálásan köszönök mindent.Nagyon szeretek barangolni a  Békevár honlapján. Mindenkinek ajánlom, mert sokat tanulhatuk belőle. Feri! Szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából, feleségeddel, családoddal együtt. Legyen áldott az életed, szolgálatod, a családod, legyél bővőlködö az életed minden területén.
Szeretettel: Eszter

2008.11.24.
Kedves Feri Testvérünk!
Mint a késői eső olyanok a lista [ITEB imakör] számára a tanítások. Más szellemben világítja meg Istenhez való viszonyunkat, valamint a bennünk lévő sallangokat próbálta kitisztítani. Újjászületett keresztényhez nem való dolgokat tísztított le! Isten Áldottja Vagy Feri!
Szeretettel István!

2008.11.22.
Szép estét sok szeretettel!  :)
Én csak azt írom, amit tényleg látok, tapasztalok és érzek. És nagyon nagy részed van személy szerint Neked is és a Békevár oldalnak is, a sok-sok jobbnál-jobb kis tanításnak, abban, hogy én sokkal jobban érzem magam mostanában. Lelkileg, szellemileg is megerősödtem kicsit, ezt tapasztalom, és sokkal bátrabb vagyok hit dolgában is és a hétköznapi életben is. Hála Istennek - és Őbenne Neked / Nektek is!!  :)
További szép estét, Isten bőséges áldását életetek minden területére, szeretettel Őbenne:  ANi.

2008.11.20.
Kedves Feri!
... jó tudni személyedről, hogy te is az Úr gyermeke vagy. Csodálatos dolgok vannak a honlapotokon is. Sokszor megerősítenek az ott leírt dolgok. Jó, hogy ilyen sokoldalú a lap és a mindennapi dolgokban is lehet útmutatást találni. Köszönjük munkáitokat. Isten áldjon meg téged és munkatársaidat, családodat! Áldás és békességet kívánok neked.
Tisztelettel és szeretettel: Katalin

2008.11.20.
Kedves Imakörben lévők!
Nemrég találtam meg az interneten a Békevár oldalát, és iratkoztam fel az imakörbe. Jó olvasni a naponta érkező tanításokat, és köszönöm, hogy én is részese lehetek az imakörnek. Köszönöm, hogy segítséget kérhettem, és nagyon köszönök minden rövid imát... Férjemmel együtt Isten áldását kérjük Mindannyiótokra, az Imakörre.
Üdvözlettel: KP. Ildikó

2008.11.14.
Kedves Bor Feri! Az alábbi két Igét küldöm neked megerősítésként, hogy bátran taníts tovább a házasság témakörében. Hiszem, hogy ezek a tanítások hatalmas segítséget és áldást jelentenek mind a házasságban élők és a leendő házasok számára. Ha a házaspárok a Szellem egységében és Szeretetben tudnak egymással maradni, azt hiszem, nincs semmilyen akadálya annak, hogy az Úr terve tökéletesen megvalósuljon az életükben. Együtt olyan katonái lehetnek az Úrnak, akiket bátran állít a sereg élére, hogy a hit szép harcát megharcolják. 
Máté 18:20  Mert ahol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.  
Préd 4:12  Ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak; és a hármas kötél nem hamar szakad el. 
Az Úr hatalmas áldása van a szolgálatotokon! A Szent Szellem vezesse szolgálatotokat minden napon az Ige fényében.
Szeretettel: IK 

2008.11.13.
Kedves Feri! Hozzánk is elérkezett a  Szellem gondolata a házassági tanítások fontosságával kapcsolatban. Köszönöm az Úrnak, és Őbenne nektek, hogy nagyon sok segítséget kaptam a Békevárról. Kívánom nektek, és minden szolgáló testvéremnek, hogy továbbra is "tisztán, sőt szinte Istenből szóljunk az Isten előtt a Krisztusban."
Szeretettel: Hk

2008.11.11.
Üdv., Feri!  [...] Nagyon szépen köszönöm a rengeteg, nagyon-nagyon hasznos, szívet-lelket felüdítő, melengető tanítást, hanganyagot [a Békeváron és az ITEB imakörben], - egyáltalán A TÖRŐDÉST, A SZERETETET!!  :)  Áldjon meg Téged / Titeket a Mi Urunk minden áldásával, és segítsen, őrízzen minden utatokon!!
Testvéri szeretettel Őbenne:  ANi.

2008.10.12.
Kedves Feri! Már jó ideje passziv résztvevője vagyok az imagroupnak.Csodálom a töretlen lendületedet, ez nagy szolgálat így a neten helyére tenni a dolgokat és látom ez neked Istentől kapott bölcsesség által, nagy türelemmel megy. Magam is lementem és továbbítom a megvallásokat, amiket küldesz. Áldott szolgálatot!   
G. Zsuzsa

2008.09.04.
Kedves Ferenc! Ma néztem meg úgy igazából a Békevár címü honlapot. Hát a megnézés az kevés, valójában belemélyedtem. Egyszerűen csodálatosnak találom a cikkeket, amiket elolvastam. EZ EGY KINCSESBÁNYA!!!  Másképp nem tudom nevezni, gyüjtemény a legjobb tanításokból, Isten remek kiválasztott embereitől. Áldjon meg érte az Úr téged is, hogy beírtad ide, hogy rátalálhassak. KÖSZÖNÖM! Jézus csodálatos Nevében, és az Ő szeretetében:
S. Edit

2008.08.17.
Kedves Feri! Köszönöm az áldásos tevékenységed, nagyon sok írásod kinyomtattam már, érthetően, egyszerűen, és szívhez szólóan vannak megfogalmazva. Gyakran olvasom a honlapod. Igaz már nem vagyok fiatal, de ilyen összefoglalóan a keresztséget még nem olvastam. Az utat az Úrhoz, már gyermekkorom óta kerestem, de úgy gondolom soha nem késő. Áldjon meg az Úr a szolgálatodban!
Szeretettel: Márta

2008.08.01.
Kedves  Ferenc! ...rendkívül jónak és értékesnek tartom a bekevar.fw.hu honlapodat, egyben gratulálok, messze az egyik legjobb keresztény-honlap! Isten áldjon meg! Szeretnék kérni tőled és mindenkitől azért imát, hogy a férjem mielőbb megtérjen és a családom többi tagjai...
Szeretettel: H-né P. Tünde

2008.06.30.
Kedves Feri! Nagyon köszönöm a kedvességed... Megragadnám az alkalmat, hogy szívből gratuláljak a Gyönyörüséges Békevár weblaphoz. Megköszönöm azt a rengeteg munkádat, ami benne fekszik. Feleségem és én a Krisztus Szeretete Egyház Csorvási Gyülekezetének vagyunk a még "ujonc" pásztorai, és nagyon sok tanítást használunk fel a Békevárból. Másfél éve pásztorolunk külső segítség nélkül, és bizton állítom, hogy a legtöbb segítséget a Szent Szellem segítsége után az Egyházunk, és a Békevár adja. Még egyszer köszönöm az Áldozatos munkádat, és a lehetőséget, hogy élhetek vele.
Testvéri Szeretettel: Attila.


2008.04.02.
Kedves Feri! Benéztem a Békevárba... De most azért írok, mert látva a Békevár szerteágazó, az élet szinte minden területét felölelő  témáit, a gazdagon feltett sokrétű, fantasztikusan jó anyagokat, tanitásokat, imákat, stb. stb., amik folyamatosan változnak, frissítve vannak - restellem, hogy ennyi teendőd mellett zavartalak. Szóval nekem nem sürgős a válasz (az emailemre).
Az Ur áldja meg a szolgálatodat! Ilona

2008.03.17.
Kedves Feri! ... Örülök, hogy alapunk közös: Isten Igéje... A Békevár-t eddig nem ismertem, örömmel tapasztaltam, hogy egy fantasztikusan jó keresztény oldal, az élet minden területét átfogó témákkal. Bárcsak minél többen olvasnák! Részemről biztos, hogy rendszeres látogatója leszek, mert csak  tiszta forrásból merít.
Áldás! Ilona

2008.03.15.
A békevárt rendszeresen látogatom, kiváltképp az igei tanításokat. Dicsőség Istennek az odaszánt életetekért, mindazért a bölcsességért amellyel összeállítod, szerkeszted a "békevár" anyagát. Sok-sok emberhez eljut az Úr dicsőséges evangéliuma, amely megtermi gyümölcsét, gyógyulást, szabadulást, nyugalmat, békességet hoz az emberek életében. Az Úr áldjon meg Téged és kedves Családodat.
Jézus szeretetével: Anna

2008.03.02.
Kedves Ferenc!
...látom, hogy te kapcsolatban vagy a Krisztus Szeretete Egyházzal, és már nagyon régóta vágyom egy általuk kiadott Bibliára, melyben a lélek helyett Szellem szerepel, és több dolog, ami számomra fontos, helyesen van fordítva. Régen próbáltam beszerezni, de nem tudtam, most őszintén megmondom, hogy még nem néztem utána, hogy s mint lehetne, de ha tudnál ebben segíteni, nagyon hálás lennék!
Szeretettel és köszönettel: Zsuzsa

2008.02.25.
Sziasztok!
9 éve emigráltam a holland férjemhez Hollandiába. Nagyon hálás vagyok az Úrnak, hogy most magyarul is olvashatom a tanítást és hallgathatom az istentiszteleteket. A weboldalatok címét anyukámtól kaptam, aki a kecskeméti gyülekezetbe jár. Ezúton feliratkozok a levelezö listára is, hogy a weboldal frissítéséröl kapjak egy e-mailt. Nagyon tetszik a weboldalatok. Nagyon sokat tanulhatunk belöle, egy internetes biblia-iskolának is tekinthetö. Sajnos Hollandiában nincs még Krisztus Szeretete Egyház, így a lelki táplálékot nagy részben az internetröl kapom. Anyukám amikor meglátogat minket, mindig hoz könyveket (Hitünk tápláléka, Legyözöttségböl gyözelembe ...) Olvastam a felhívásotokat, hogy aki tudja fordítsa le az üdvösség imáját. Nagy szeretettel küldöm a mellékletben holland nyelven. Az ÚR áldása legyen Veletek és munkátokon.
Andrea (Hollandia)

2008.01.01.
Kedves Szerkesztőség!
Hálát adok Istennek a csodálatos munkájukért, hatalmas erőt és Isteni bölcsességet képvisel a webkikötő. Bocsánat, hogy az újév első napján kéréssel fordulok Önökhöz, de nagyon szeretnék sok mindent kinyomtatni a holnapjukról de nem sikerül. Valószínű én vagyok járatlan, de mások weboldalain van olyan lehetőség, hogy a cikk után egy nyomtatási ikon csak azt az illetékes anyagot teszi nyomtatható formába. Remélem érthető voltam. Kérek szépen segítséget abban, hogyan tudnám fenti gondomat orvosolni.
Hálás köszönettel: J. Ilona
Békevár válasza: Nyomtatással kapcsolatban a Segítség menüpontban igyekeztünk néhány tanáccsal szolgálni.

2007.12.30.
Kedves Békevár!
Annyira jó a weboldal, hogy szinte már a tökéletesség határát súrolja. Aki éhes az Isteni Dolgokra, az itt táplálékot talál. Hálásan köszönöm az én Drága Mennyei Atyámnak, hogy ilyen tökéletes aratómunkásokat művelt ki az Ő szolgálatára.
Ilianyó

2007.12.23.
Kedves Szolgálók!
Isten által Áldott életetek van! Napi látogató vagyok ha nincs mindennapra való Igém, jelenleg is.A megszületett, meghalt és feltámadott Jézus ad erőt a jövő évre is!
Testvéri szeretettel: István

2007.12.18.
Kedves Pásztortársaim !
Köszöntelek Titeket. Nagyon kedvesek számomra a Békevárról érkező hírek. ... Jóságos Istenünk van! Legyetek Ti is nagyon áldottak a szolgálatotokban, a Békevár szerkesztésében, a Családotokban, a mindennapjaitokban. Isten csodálatos kegyelme, kenete és áldása legyen Veletek. Az Úr szeretetével ölellek Benneteket! És áldott karácsonyt kívánok: N. Ibolya


2007.12.09.
Tisztelt Békevár szerkesztőség!
Nagy örömömre szolgálnak a weblapon megjelentetett írások. Különösen Kenneth Copeland HITRŐL HITRE Napról napra a győzelemig című tanításai, melyeket én május óta töltögetem a weblapról. Hírlevélben is megkapom a frissítéseket és ezáltal kinyomtatva azoknak is el tudom juttatni, akiknek nincs Internet hozzáférésük Nem tudom, mikor indult ez a tanítás sorozat, de ha van május elötti kiadás és amennyiben van rá mód szeretnélek megkérni, hogy ezeket is el küldenéd nekem (nekünk) amennyiben vannak ilyenek Az Úr Jézus áldjon (árasszon) el téged és minden munkatársadat mennyei erővel, túlcsorduló szeretetével.
Köszönettel:   M. László

2007.11.14.
Kedves Békevár! Megtaláltalak az Örömhíradó újságban. Az internet házban [Pesterzsébet] hívták fel figyelmem rátok. Kapcsolatom Veletek Békevár, őszínte - testvéri kapcsolat. Szeretem az értelmet. Nem vagyok személyválogató, hiszen adni több, mint jó. Recepteket szeretek írni és kapni is. Az ismeret megnyitja a szíveket. "Örüljetek az Úrban mindenkor, ismét mondom, örüljetek!" (Filippi. 4:4)
Szeretettel és Tisztelettel: Ildikó 

2007.11.12.
Nagyon szépen köszönjük [Agapé a házasságban c. szántódi tanítást]. Hálás vagyok az Úrnak, hogy SZABAD VAGYOK. Mindig kerestem "az utat", végre rátaláltam. Hálás vagyok, csodálatos az Úr jelenléte a mindennapjainkban. Hálás vagyok, hogy áldás lehetek más emberek számára. Köszönjük a kiváló pásztoroknak a tökéletes, szeretetteljes munkájukat. Köszönöm Uram!
Heni

2007.11.12.
Áldjon az Úr Jézus! Köszönöm a frissítést [Copeland: Október], már vártuk nagyon.Tudod, kinyomtatva eljut olyan helyekre (pásztorokhoz is) ahol nincs számítógép, és örömmel egészítik ki az igei táplálékukat.
Szeretettel: Judit

2007.11.10.
Köszönjük ezt a szép tanítást [Agapé a házasságban c. siófoki tanítást], még most is a hatása alatt vagyok, köszönöm a közös imát. Áldjon az Úr Benneteket.
Szeretettel gondolok Rátok: Magdi

2007.11.07.
A Békevár Team minden tagjának örömöt, és megerősítést jelentenek az ilyen üzenetek. És még jobban tudatába lesz mindenki annak, hogy milyen csodálatos ez a munka! Nekem most mindenképpen nagyon nagy örömöt okoz ez a levél, és talán most látom, hogy mennyire fontos ilyen formában is dolgozni [tanításokat legépelni] az Úrnak!
Judit

2007.11.07.
Kedves Békevár! A honlapotok egyedi, nagyon különleges. Érdemes tovább fejleszteni. Jó munkát kívánok az Úr Jézus Krisztus Áldásával!
Szeretettel: Ildikó

2007.11.06.
Kedves Békevár! Köszönöm a jó hírt és a viccet. Őszíntén tettszett és másoknak is tovább küldöm. Az IWIW-en várható rólatok, hogy képeket nézhessünk? Az eskövői képek jól sikerültek a honlapotokon! Köszönjük őket! Igazi család vagytok, mert összetartjátok a hívőket. Az írásotok változatos és érdekes. Szívesen olvasom. Képet mindenféle képpen tegyetek fel magatokról, ha a szíveteken van. Nekem hiányzik rólatok. 
Köszönettel és Szeretettel: Ildikó
Békevár válasza: Mindez az Úr Jézusnak köszönhető, akitől származnak a tanítások, másodsorban azoknak, akik önzetlen munkájukkal hozzájárulnak a kész termékhez (fordítás, legépelés, korrektúrázás, stb.), amellyel Krisztus Testét építik.

2007.11.05.
Nagyon szeretem olvasni a Kikötő oldalait. Én egy tesó vagyok a KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZ TAMÁSI gyülekezetéből. Hiszem, hogy ha egyenlőre személyesen nem is, de így a neten egyre több testvér ismeri meg egymást.
(teljes név)

2007.11.04.
Kedves Békevár! Köszönöm, hogy az  IWIW-re ismerősödnek jelöltél. Minden elismerésem a munkátokhoz. Jézus élete és kereszthalála nem volt hiábavaló, ezt Ti jól tűkrözitek. Kérlek tegyetek fel magatokról egy ide, erre a lapra illő képet, hogy az embereknek nagyobb legyen a kedve és az ismerete a www.bekevar.fw.hu cím megkereséséhez. Világos legyen a kép mindenféle képpen, és ne sötét!!!
Köszönettel: Ildikó

2007.11.04.
Üdvözlöm szeretettel a Békavár Team-et! ... Annamária vagyok Győrből, 5 nagy gyermek édesanyja, magam is hívő keresztény. Nagy örömmel fedeztem fel a blog.abcentrum.hu weboldalon a honlapjukat, annál is inkább, mert nagyon sokoldalú, igényes munka, és látszik, hogy tényleg tele van szeretettel.  :)
Látom, vannak nagyon jó keresztény könyveik, Kenneth Hagin pl. - akit én nagyon-nagyon sokra tartok, és nekem magamnak is van tőle könyvem. Érdeklődöm, hol és hogyan lehet megvásárolni ezeket a könyveket. Egyúttal szeretnék a hírlevelükre is feliratkozni. Előre is köszönöm a választ, és testvéri szeretettel kívánom kedves Mindannyiójuknak Isten minden áldását életük minden területére:
Annamária.
Békevár válasza: A weboldalon szereplő könyvek a kiadótól rendelhetők meg, illetve a helyi gyülekezetekben vásárolhatók meg. A címlista a www.ksze.org oldalon a GYÜLEKEZETEK menüpontban tekinthető meg.

2007.11.01.
Tisztelt Békevár szerkesztőség. A weblap nagyon hasznos rengeteg minden van rajta, mely hasznos a hitben való épülésre. Nagyon hálás vagyok Istennek a munkátokért! JÉZUS ÁLDJON BENNETEKET!
M. László 

2007.10.26.
Áldjon az Úr benneteket!!! ... vagyok a Tatai Gyülekezetből. Örömmel olvasom a Békevár oldalait. Szeretnék kapni tőletek frissítéseket a közeljövőben. Áldott munkát kívánok nektek!!
(teljes név)

2007.09.21.
Szia! Szeretnék gratulálni ehhez az oldalhoz. Nagyon tetszik és sokat lehet tanulni belőle. Nekem a pásztoraim ajánlották, hála nekik :)
További sok sikert az oldal fejlesztéséhez és működéséhez! Ha tudok segíteni képek szerkesztésében vagy retusálásában az oldalhoz, szívesen segítek. Ehhez az egyhez értek igazán :)
Üdvözlettel Attila

2007.04.29.
Kedves Békevár-team! Isten áldjon Benneteket! Nagyon jó a weblap, örülök,hogy rátaláltam! Kérem, hogy küldjétek el nekem a frissítéseket e-mailben! Valami hasonlóra számítottam Veletek kapcsolatban és nem csalódtam! Az Úr áldja meg munkátokat! Testvéri szeretettel üdvözöllek Mindnyájatokat, további sikeres munkát kívánok, Isten áldásával !
B. János

2007.01.24.
Kedves Feri bá'! Tetszik nekem a honlapod! 36 éves hallássérült, és nős, 4 éves gyermek apja. Keresztény vagyok. Kb.17 éve ismerem K. E. Hagin írásait, könyveit. Milyen nagy kincs!
Nagyon régóta foglalkoztat engem Jézus Istensége (összefügg a szentháromsággal), sokat tanyulmányozom mind a mai napig, s azt veszem észre, hogy milyen kevés írott anyag áll rendelkezésünkre. Döbbenetes! A MI URUNKNAK ISTENE ÁLDJA MEG A TE HONLAPOD! ÁLDÁSA LEGYEN ÉLETEDRE ÉS A MUNKATÁRSAIDRA!
Üdvözlettel: Józsika

2007.01.18.
Ez nagyszerű! Ügyesen csináljátok! Jézus áldjon!
Tibor

2006.12.12.
Kedves Feri! Én vagyok az a testvér az Úrban, aki  küldte a verseket! ... Most pedig gratulálok a honlaphoz, nagyon nagy kincs és az Úr Jézus áldását kívánom a további szolgálatodhoz is.
Jézus szeretetével Gyöngyi

2006.06.25.
Kedves Békevár Csapat! Csodálatos a honlapotok! Köszönöm Nektek ezt a munkátokat! Igyekszem minél több embernek megmutatni. Szeretném, ha értesítenétek a frissítésekről! Az Úr Jézus Krisztus áldását kívánom az életetekre köszönettel:
Ágota

2006.02.07.
Drága Testvérem! Megtaláltam a  Békevárat, dicsőség Istennek, nagyon sok kérdésemre kaptam választ. Az Isten adjon nektek kitartást és minden szükségeteket töltse be az ő gazdagsága szerint dicsőségesen az Úr Jézus Krisztusban.
Erzsi


2005.12.19.
Kedves Feri! Szeretnénk megköszönni Neked, hogy ráirányítod a figyelmünket az újabb és újabb szellemi táplálékra! Köszönöm, hogy még a Tamásék visszajövetele előtt olyan hűségesen kísérted a közösségünket és annyiszor átjöttél tanítani időt, fáradságot, energiát nem számítva. Köszönjük a családodnak is, hogy melletted álltak ebben!
Eszter

2005.11.28.
Kedves Feri! Most barangoltam a bekevar.fw.hu oldalon, és találtam egy új címet... :o) Méghozzá az Út magazinnal kapcsolatban, és nagyon megörültem neki.Köszönöm, hogy az újság lehetőséget kapott a honlapon a bemutatkozásra, hiszem, hogy sok fiatal szívét felindítja, akár arra, hogy elolvassák a lapot, akár arra, hogy csatlakozzanak a munkánkhoz.Mégegyszer köszönöm, további jó munkát!
Üdvözlettel: Bea

2005.11.02.
Az Úr szeretettével köszöntelek benneteket! Csodálatos a web lapod, most is ott időztem. Sok kérdésre a válasz megtalálható és remélem sok ember szívét meg tudja az Úr érinteni ezeken a sorokon keresztül! ... Köszönök mindent! Jó éjszakát és áldásokban bőséges napokat kívánok! 
Timi


2005.10.27.
Kedves Ferenc! Köszönöm, gratulálok! Nagyszerű gondolatok.
Üdvözlettel: Dr. Gy. István


2005.10.27.
Kedves Feri! ... már régóta szeretném megköszönni amiket eljuttatsz hozzám, úgyhogy ezúton köszönöm szépen. Minden héten nyomtatok 2-3 témát... Kb. 3-4 naponta szoktam a Békevárat olvasni, de mindig találok új dolgot, igaz nem merülök el benne órákat, pedig kellene. Nagyon tetszik, főleg, hogy szerteágazó a témaköre, sokrétű,  több forrásból merít, látszik, hogy örömmel tevékenykedsz, szellemi vezetés, öröm hatja át, a továbbiakban is az Úr áldása kísérjen ezen az utadon is! ...
M-né Évi


2005.10.26.
A Hogyan szeressünk? tanításról: Nagyon köszönöm. Hálát adok Istennek, hogy a házaséletemben (hiszem nemsokára) ez a szeretet fog uralkodni. A szüleim kezébe is tutira belenyomom.
Mónika

2005.09.29.
Szia Feri! Megtekintettem a „Békevár”  honlapot. Az első gondolatom: „Csodálatos kincsesbánya, mindenki számára.” Isten áldja meg a kezed munkáját.
Mónika

2005.09.12.
Kedves Ferencem! Isten rámugrott, hogy nyomjam az egységet, mert hamarosan nagy zri lesz, ha nem lesz egységben a Krisztus Teste!
Már tettünk lépéseket, és tervezünk továbbiakat is. S ha már itt tartunk Istennek még mindig az a véleménye, hogy gyermekcipőben járunk, és hogy nagy a baj ezen a területen. (Én Pálé, én Apollósé, én Református, én Pünkösdi...) Azt mutatta Isten (vizsgáld meg), hogy ne is álmodjunk igazi ébredésről, amíg így gondlolkodunk! Azt viszont nem tudom, hogy a doktrinális különbségekkel mit lehet kezdeni... Na mindegy, kösz az eddigi tanításokat, ha még nem tettem volna, pusszantalak:
Tibor

2005.08.11.
Szia Feri! Nagyon  jó a "Békevár" honlap, nagyon jól áttekinthető és nagy megértést lehet belőle kapni, hiszem hogy sok embernek áldás lesz, akik ellátogatnak a honlapra. ... Egy javaslattal állnék elő: szivesen látnánk a honlapon fényképeket és azon egy-egy igerészt, biztos tudod, mire gondolok. Az Úr áldását kívánom a munkádhoz.
P. Zoltán pásztor


2005.08.08.
Köszi Feri! Nagyon tömör, és nagyon jó anyag [a Gyemeknevelés]! ... Felfrissíteni is jó dolgokat, meg tükörbe nézni is! Persze a jó nem feltétlen azt jelenti, hogy kellemes is... :)
Szeretettel: Károly


2005.04.07.
Igazából most volt alkalmam először hosszabb időt tölteni a honlapodon. Jó, nagyon jó. Ennek a meghatározhatatlan erkölcsű világnak szüksége van arra, hogy a valódi jólelkek mutassanak valami követni való példát. Igaz, hogy az anyagias világ adta problémákkal küzdök nap mint nap, de azt is tudom, hogy a világot és az emberiséget csakis a  feltétel nélküli szeretet mentheti meg. Ezt a szeretetet azonban csak kevés embernek van lehetősége átadni. Sok erőt, egészséget kívánok ... a további sikeres munkátokhoz.
Zsuzsi

2004.11.17.
Szia Feri!
A római levél három verse helyett valóban csak egyet írtam le, elnézést. A kiegészítes: Bragte ham tilbage fra de dodi vil du blive frelst. For det er i dit hjert at du fror og bliver frelst og det er med din mund at du skrifter og er frelst. Som skrifterne siger: "alle som beder til Herren i guds navn vil blive frelst.
Isten áldjon gazdagon!
Panni (Dánia)

2004.10.22.
Szia Feri, áldjon a Mindenható Úr Jézus!!! Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen és talán még egyre több és több munkában használ téged az Úr az Ő Testének építésére és az elveszettek minél inkább való megnyerésében. Egy szó mint száz hajrá FERI................
Dicsőség Istennek. Áldás!
Robi


2004.10.05
Megnéztem a Békevár honlapot, nagyon tetszik, hiszem, hogy Isten áldása van és lesz rajta. Kívánom, hogy az Úr Jézus Krisztus gazdagon áldjon meg, és a veled együtt dolgozókat is.
Szeretettel: Panni (Dániából)    


2004.08.25.
Szia Feri!!!
Robi vagyok. Hálás vagyok az oldalatokért. Áldjon az Úr Jézus!

2004.06.20.
Drága Testvérem! Köszönöm az Úrnak ezt a csodálatos honlapot! Köszönöm az Úrnak, hogy vagy, és engedelmes, alázatos szívvel, hatalmas munkával létrehoztad azt, amire már olyan nagy szükség volt. Áldjon meg az Úr hatalmasan Téged és drága feleségedet  a szolgálatban, kezetek minden munkájában, töltse be minden szükségeteket dicsőségesen az Ő gazdagsága szerint a Krisztus Jézusban. Hiszem, hogy ez a honlap sok elveszettet vezet az Úrhoz. Még egyszer köszönöm és hálát adok a Mennyei Atyának értetek.
Testvéri szeretettel: S. Ágnes

2004.02.23.
Szia Feri ! Köszi a tanítást, elolvastam. Egészében tetszett az anyag, megtudtam új dolgokat is. Igaz, csak egy rövidke leírás található a két ember közti lehetséges kapcsolatokról, ámde velősen. Azt hiszem, a lényeg mindenképpen benne van mindegyikbe. Szerintem sok embernek ez nagy megkönnyebbülést jelentene (jelent), ha megtudnák, hogy nem kell az e világ (ab)normáihoz igazítani kapcsolataikat, hogy nem kell azon görcsölni, hogy jó férjet/feleséget választok-e magamnak, hogy ha elromlott a házasságom, akkor nem kötelező az elválás, hanem van remény, lehetőség a helyreállításra. Mint általában mindenről, mennyivel másképp gondolkodik erről is a világ! Nem hiába az ige is azt mondja: győzelemre hívattatok el!
Még egyszer köszi, az Úr áldjon!
Judit