2005. 12. 25.

SZERETET PROGRAMOZÁS


A napokban jutott el  hozzám ez a mindig aktuális e-mail,
amely a számítástechnikában jártas emberek nyelvén íródott.
Az itt közreadottak alkalmazása kizárólag a döntéseden múlik!

-bf-

Terméktámogatás: Halló, miben segíthetek? 

Vásárló: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni [telepíteni] fogom a SZERETETET. Végig vezetne, kérem a folyamaton? 

Terméktámogatás: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra? 

Vásárló: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem, boldogulni fogok. Mit kell először tennem? 

Terméktámogatás: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét

Vásárló: Igen, de több más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a SZERETETET, miközben ezek futnak?  

Terméktámogatás: Milyen más programok futnak? 

Vásárló: Lássuk csak, van Múltbéli sérelem, Kisebbrendűségi érzés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

Terméktámogatás: Nem gond, a SZERETET fokozatosan törölni fogja a Múltbéli sérelmet a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a SZERETET felül fogja írni a Kisebbrendűségi érzést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a SZERETET megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Vásárló: Nem tudom hogyan kell kikapcsolni ezeket. Meg tudja ezt mondani nekem?

Terméktámogatás: Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátás programot. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.

Vásárló: Rendben, kész! A SZERETET viszont automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Terméktámogatás: Igen, de ne feledje, önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.

Vásárló: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt írja: "Hiba – A program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek?

Terméktámogatás: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a SZERETET program Belső Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell „Szeretnie”, mielőtt másokat „Szerethetne”.

Vásárló: Tehát most mit tegyek?

Terméktámogatás: Gördítse le az Önelfogadás menüt, majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5.

Vásárló: Rendben, kész!

Terméktámogatás: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elő.

Vásárló: Megcsináltam! Hé, a Szívem új fájlokkal telik meg! Mosoly jelent meg a képernyőmön és a Béke meg a Megnyugvás bemásolja magát minden felé a Szívembe. Továbbá az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Terméktámogatás: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben. A rendszer melegedése normális, ez javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés ez, ugye?

Vásárló: Igen, csak szokatlan.

Terméktámogatás: Szóval, a SZERETET telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielőtt letennénk a telefont. A SZERETET ingyenes program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és annak különféle változatait mindazoknak, akikkel csak kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat.

Vásárló: Köszönöm, Istenem!